Ledarträff och barnäventyr

mbgard05c

Välkommen på ledarträff

Den 27 oktober kl. 18:00 – 28 oktober kl. 16:00 välkomnar vi ledare, föräldrar och barn till charmiga Majblommegården. Vi får möjlighet att sätta en långtgående plan för inte bara hösten utan också våren. Även titta på olika roller inom kåren och vilka mål vi har. Också titta på olika alternativ till miniläger och större sommarläger.

galleri22

Barnaktiviteter

För våra barn bjuder scoutkåren på en aktivitet arrangerat av Majblommegården. De kommer få gå en slinga i skogen på förmiddagen med ett antal kort stopp där deras guide informerar om skog och natur. På eftermiddagen arrangerar de en liten spännande mångkamp anpassat för barn. Självklart får förälder medverka men behövs inte då de själva helt håller i aktiviteterna. Detta för att vi vuxna ska få tid för vår planering.

majblommegrdenn_55828869

Ingen kostnad

Scoutkåren bjuder på planering (hyra), barnäventyr, boende och mat!   :)

Gå in och anmäl dig snarast här!

kungensstuga