Vårens scoutmöten 2018

Anmälan er till vårterminen här >>

Vi erbjuder verksamhet för Familjescout [4-7 år], Spårarscout [8-9 år] och Upptäckarscout [10-11 år].

Vi träffas i vår gula stuga på Flädergatan 44 om inget annat anges. Du hittar vår stuga här >>

Tema: Hitta bort

Jan 13 kl. 10:00 – 13:00

Denna gång bjuder vi på mat. Medtag tallrik, bestick, mugg/kåsa (allt i plast el dyl) som ni diskar hemma sen. Medtag också egna sittunderlägg. Tänk på: Kläder efter väder!!

Tema: Hitta hem

Jan 27 kl. 10:00 – 12:00

Medtag mellanmål (exempelvis frukt, macka, vatten). Medtag också egna sittunderlägg. Tänk på: Kläder efter väder!!

Feb 10 kl. 10:00 – 13:00

Tema: Surra trefot, vinkelsurrning osv

Feb 24 kl. 10:00 – 12:00

Tema: Värme. Personlig förberedelser, kläder o sjukvård.

Mar 10 kl. 10:00 – 13:00

Tema: Värme. Eld, utrymning, fara.

Mar 24 kl. 10:00 – 12:00

Medtag mellanmål (exempelvis frukt, macka, vatten). Medtag också egna sittunderlägg. Tänk på: Kläder efter väder!!

Apr 7 kl. 10:00 – 13:00

Apr 14 kl. 09:00 – 16:00

Alla vuxna medlemmar, ledare som föräldrar, inbjuds för en dag som erbjuder antingen utbildning i ledarskap eller medverkan på vår ledarträff där vi tillsammans bl a planerar höstens program.

Ledarutbildningar att välja mellan:
1. Trygga Möten (obligatorisk. För mer info se: http://bramhult.scout.se/for-ledare/saker-trygg-verksamhet/)
2. Leda Scouting (grundutbildning)
3. Friluftsliv

Du väljer en ledarutbildning eller medverkan på ledarträffen via anmälan. Länk kommer inom kort finnas här.

Apr 21 kl. 10:00 – 13:00

Tema: Packa. Personlig och gemensam packning.

Maj 5 kl. 10:00 – 12:00

Miniläger [övernattning/hajk]

Maj 10 kl. 09:00 –  Maj 12 kl. 11:00
Äventyr i skog och mark. Förhoppningsvis också intill en sjö med bad och andra aktiviteter. Kanske också med andra scoutkårer. Mer info om plats, aktiviteter och packlista kommer.

Tema: Mat

Jun 2 kl. 10:00 – 13:00

Sommaravslutning.

Jun 16 kl. 10:00 – 12:00

Ev Scoutläger Halland Riddarläger.

Jul 28 – Aug 4

Vilket sommarläger vi åker på bestäms senast februari månad.
Familjescout 30/7-31/7
Spårarscout 28/7-31/7

Antingen läger i Halland eller läger i Skåne. MER INFO KOMMER!

Ev Sommarläger Sjöröd Skåne

Jul 29 – Aug 4

Vilket sommarläger vi åker på bestäms senast februari månad.

Antingen läger i Halland eller läger i Skåne. MER INFO KOMMER!

För medlemmar: Uppstart höstterminen 2018

Sep 1 kl. 10:00 – 12:00
Mer info kommer.

Prova-på-möte (prova på scouting, alla välkomna)