Välkommen på Prova-på

22 september kl. 10-13

Allmänheten i och kring Borås är välkommen på vårt Prova-på möte vid vår scoutstuga på Flädergatan 44 (gula stugan) i Brämhult.

Denna dag får ni pröva massa kul aktiviteter som vi brukar göra i scouterna utan kostnad.  Vi bjuder dessutom på lättare lunch gjort över öppen eld.

Mer info

Vi välkomnar barnfamiljer från hela Borås. I Brämhult är både barn och förälder med i scouterna. Scout hos oss kan du vara från 4 år och uppåt.

Vi träffas varannan lördag. Mer info om vad vi kommer göra varje lördag finner du här.

Om scouting

Är du redo för nya äventyr? ⚜️

Scouting är att bygga vindskydd, busa med kompisar, hajka, vandra, upptäcka naturen, lära sig om eld, kniv, yxa, såg, laga mat över öppen eld, internationella sommarläger, hinderbana, sol och bad, klättring, filmkväll, paddla kanot och mycket mer. ️☘️

Scouting är en av världens största ungdomsorganisationer och finns i nästan alla världens länder.

Brämhult är en av Sveriges snabbast växande scoutkårer och erbjuder scouting från 4 år och uppåt.