Välkommen på Prova-på

Ta chansen och pröva scouting på vårt prova-på-möte 9/9.

Välkommen på prova-på-möte lördagen den 9 september kl. 10-13 vid scoutstugan på Flädergatan (Gula huset) i Brämhult.

Denna dag får ni bland annat pröva bygga sjukbår, packa ryggsäck, gå tipsrunda, kasta livlina osv. Vi bjuder dessutom på fika och gott grillat!
-> Vi bjuder på lunch som vi gör gemensamt över eld ute.

Anmäl dig längst ner på sidan !!

Inbjudan (klicka på bilden)

Bild inbjudan prova på 2017

Mer info

Vi välkomnar barnfamiljer från hela Borås. I Brämhult är både barn och förälder med i scouterna. Scout hos oss kan du vara från 4 år och uppåt.

Vi träffas varannan lördag. Mer info om vad vi kommer göra varje lördag finner du här.

Anmälan Prova-på-möte 9/9 2017

För att kunna beräkna våra matinköp behöver vi anmälan på antalet deltagare för varje möte.
    Ange den åldersgrupp/avdelning som ditt barn tillhör. FLER VAL KAN / SKA göras om man har barn i olika åldersgrupper!
  • Ange ålder på barnet (under tiden för scoutmötet).