Ledarutbildning 14 april 2018

2017-05-27 13.06.22-1

Ledare och föräldrar.

Välkommen på en ledarutbildning 14 april som kommer få dig att påbörja en resa som kan förändra ditt liv. Scouternas ledarutbildningar är välrenommerade och väl aktad i samhället.

Missa inte chansen!

Lördag 14 april träffas vi i Brämhults scoutstuga kl. 08:30 för lite drop in frukost. Vi får en insikt i nedan pass och bryter med lunch och fika under kursdagen.

Trygga Möten kursen är obligatorisk och finns som webbkurs om man inte hinner medverka nu på lördag. Även utdrag ur brottsregistret är ett måste. Allt för att skapa en så bra miljö som möjligt för barnen.

Dagens innehåll

08:30   Drop-in frukost
09:00   TRYGGA MÖTEN – Kurspass 1  ink fika
11:00    LEDARINTRO – Kurspass 2
12:00   Lunch
13:00   NATURKURS – Kurspass 3
15:00   Fika
15:15    Kårinfo. St Georg, Kårläger (maj), sommarläger och prova-på/60-års jubileum.
16:00   Slut

Kurspassens innehåll

Trygga Möten kurs
Kursledare: Pernilla Niemi
Scoutledare från Göteborg och engagerad i Trygga Möten västsverige.

Ledarintrokurs
Utvecklingskonsulent: Jenny Granström
Anställd från Göteborg för scoutkårer i västsverige.

Naturkurs
Utbildare: Titti Jörgner
Bakgrund som instruktör i Civilförsvaret.

2017-05-27 10.05.10-1 (1)

Anmäl dig snarast här  —  >>

Utbildningen är gratis och fika och lunch ingår!

Övrigt

Denna gång finns inte aktivitet ordnat för barn även om de är välkomna  och leka i vårt lilla rum. Kanske någon extra vuxen kan hänga på eller barnpassning kan ordnas hemma hel eller del av tid. Ange i anmälan om barn medverkar så fixar vi självklart fika och lunch till dem också.  :)