Sommarlägret Jamboree17

3:e nationella scoutlägret JAMBOREE17 2017

Den 5-12 augusti 2017 möts 20 000 barn och unga från hela landet för att tillsammans skapa och uppleva äventyr, ha kul och lära känna nya vänner. Missa inte det!

Jamboreen erbjuder deltagarna olika typer av programaktiviteter, anpassat för åldrarna 10-18 år.

Brämhults Scoutkår

åker nästa år till Sveriges största läger på Rinkabyfältet utanför Kristianstad.

För de medlemmar mellan 10-18 år kommer man få åka som deltagare på lägret. För de yngre medlemmarna kommer besök erbjudas. Läs mer längre ner på sidan.

Programmet

Lite så här kan ett sommarläger beskrivas för de 10 år och äldre:

”Du vaknar i tältet precis i tid för att börja laga frukost. Några kanske fixar med lunchmatsäck som vi gör samtidigt som frukosten, för att slippa springa tillbaka och laga mat mitt på dagen.

Tältet och byn görs i ordning och ungefär klockan 10 startar dagsprogrammet. Det är nu det händer! På programmet gör vi allt från att lära oss spännande saker om gemenskap och respekt till att gå hinderbanor eller åka med badbussen som går var tredje minut och bada.

Vi kommer ha tid över för att äta en glass och vi kommer alltid ha riktigt kul! Sedan är det middag i byn och för de äldre fortsätter programmet i aktivitetshubbarna långt framåt natten och in på småtimmarna. Sen börjar det om!”

Missa inte denna chans som du kanske bara upplever en gång i ditt liv, ett deltagande på Sveriges största sommaräventyr!

Deltagande för övriga

För de som är yngre än 10 år finns möjlighet att boka en campingplats via den bokning Brämhults Scoutkår gjort på Åhus Camping. För 2.500 kr ingår campingplats, 3 nätters boende och 3 dagars dagsbesök som inkluderar en del program.

Anmälan

I anmälan hittar du alla olika alternativ på deltagare som vi i Brämhults Scoutkår erbjuder er som medlem.

>> Gå in och anmäl dig här.

För mer information om Jamboree17 se www.jamboree.se.