Anmälan Scoutiwood 2019

Anmälan till sommarens läger 2019.

Steg 1 av 6

• Om INTE skriv NEJ.
  • Om INTE skriv NEJ. Uppgifterna på hälsodeklarationen är konfidentiella och stannar hos ledarna. Informationen förstörs efter att lägret är avslutat.
    Svar på frågan om simkunnighet då möjlighet till bad finns.
    En lägertröja per person ingår i priset för deltagare 8-11 år och vuxen (ej ledarbarn 4-7 år).
    Brämhults Scoutkår kommer vara där 30 juli till 1 augusti (lägret är från 27 juli till 3 augusti 2019). 8-11 år: Spårare och Upptäckare. (7 åringar kan också välja denna nivå). Program, märke, mat och plats ingår i priset. 4-7 år: För sk ”Ledarbarn”. Scoutkåren ordnar eget program. Märke, mat och plats ingår.