Julavslutning scoutkåren
Dec 16 kl. 10:00 – 13:00

Julavslutning med pynt av julgran, dans runt granen, julmat, märkesutdelning och invigning nya scouter och ledare.

OBS!
-> Vi bjuder på lunch som vi gör gemensamt över eld ute.

Tema: Hitta bort
Jan 13 kl. 10:00 – 13:00

Denna gång bjuder vi på mat. Medtag tallrik, bestick, mugg/kåsa (allt i plast el dyl) som ni diskar hemma sen. Medtag också egna sittunderlägg.

Tema: Hitta hem
Jan 27 kl. 10:00 – 12:00

Medtag mellanmål (exempelvis frukt, macka, vatten). Medtag också egna sittunderlägg.

lör
Tema: Bygga (knopar och surrning)
Feb 10 kl. 10:00 – 13:00

tor
World Thinking Day / Founders Day
Feb 22 heldag

Den 22 februari, World Thinking Day, firas av scouter världen över som en scoutdag.

Den dagen var både Lord och Lady Baden Powells födelsedag. Lord Baden-Powell föddes 1857 och hans hustru Olave 1889. Ända sedan 1924 har den här dagen firats som en dag då vi tänker på våra scoutkamrater jorden runt och på scoutrörelsens grundare.

Tema: Surra trefot, vinkelsurrning osv
Feb 24 kl. 10:00 – 12:00

Mar
lör
Tema: Värme. Personlig förberedelser, kläder o sjukvård.
Mar 10 kl. 10:00 – 13:00

Mar
lör
Tema: Värme. Eld, utrymning, fara.
Mar 24 kl. 10:00 – 12:00

Tema: Mat & Miljö.
Apr 7 kl. 10:00 – 13:00

Ledarutbildning och Ledarträff
Apr 14 kl. 09:00 – 16:00

Alla vuxna medlemmar, ledare som föräldrar, inbjuds för en dag som erbjuder antingen utbildning i ledarskap eller medverkan på vår ledarträff där vi tillsammans bl a planerar höstens program.

Ledarutbildningar att välja mellan:
1. Trygga Möten (obligatorisk. För mer info se: http://bramhult.scout.se/for-ledare/saker-trygg-verksamhet/)
2. Leda Scouting (grundutbildning)
3. Friluftsliv

Du väljer en ledarutbildning eller medverkan på ledarträffen via anmälan. Länk kommer inom kort finnas här.