tor
World Thinking Day / Founders Day
Feb 22 heldag

Den 22 februari, World Thinking Day, firas av scouter världen över som en scoutdag.

Den dagen var både Lord och Lady Baden Powells födelsedag. Lord Baden-Powell föddes 1857 och hans hustru Olave 1889. Ända sedan 1924 har den här dagen firats som en dag då vi tänker på våra scoutkamrater jorden runt och på scoutrörelsens grundare.

Scoutmöte. Tema: Bygga och surra
Feb 24 kl. 10:00 – 12:00

Välkommen på scoutäventyr på lördag med tema bygga o surra.Våra Familjescouter [4-7år] kommer få bygga en mini-OS arena och sedan prova på olika roliga sporter.

Våra äldre scouter [8 år och äldre] kommer fortsätta bygga och surra på vår lägerplats utanför stugan. De har surrat vindskydd, diskställ och annat som hör lägerplats till och kommer på lördag fortsätta med matplats och lägerportal (entré).

Och såklart tänds OS elden!

Medtag mellanmål (exempelvis frukt, macka, vatten). Medtag också egna sittunderlägg.

Mar
lör
Scoutmöte. Tema: Värme. Personlig förberedelser, kläder o sjukvård.
Mar 10 kl. 10:00 – 12:00

Denna gång bjuder vi på mat. Medtag tallrik, bestick, mugg/kåsa (allt i plast el dyl) som ni diskar hemma sen. Medtag också egna sittunderlägg.

Mar
lör
Scoutmöte. Tema: Värme. Eld, utrymning, fara.
Mar 24 kl. 10:00 – 13:00

lör
Scoutmöte. Tema: Mat & Miljö.
Apr 7 kl. 10:00 – 12:00

mån
Styrelsemöte
Apr 9 kl. 18:00 – 20:00
lör
Ledarutbildning och Ledarträff. Ledare och föräldrar.
Apr 14 kl. 09:00 – 16:00

Alla vuxna medlemmar, ledare som föräldrar, inbjuds för en dag som erbjuder antingen utbildning i ledarskap eller medverkan på vår ledarträff där vi tillsammans bl a planerar höstens program.

Ledarutbildningar att välja mellan:
1. Trygga Möten (obligatorisk. För mer info se: http://bramhult.scout.se/for-ledare/saker-trygg-verksamhet/)
2. Leda Scouting (grundutbildning)
3. Friluftsliv

Du väljer en ledarutbildning eller medverkan på ledarträffen via anmälan. Länk kommer inom kort finnas här.

Scoutmöte. Sankt Georgfirande.
Apr 21 kl. 10:00 – 13:00

lör
Scoutmöte. Tema: Packa. Personlig och gemensam packning.
Maj 5 kl. 10:00 – 12:00

tor
Miniläger. Äventyr med övernattning på annan plats.
Maj 10 kl. 09:00 – Maj 12 kl. 11:00

Mer info om plats, aktiviteter och packlista kommer.