Hyra scoutstugan

2016-04-09 10.41.12

Du kan hyra vår scoutstuga!

Brämhults scoutstuga ligger på Flädergatan, en backe ner från Myråsskolan med tillhörande parkering, intilliggande grusplan och nära till skog och natur. Till stugan finns en gräsyta med grillplats.

Du kommer lätt till stugan med buss som stannar vid Myråsskolan eller med bil, inte långt från stugan finns Brämhults-mootet på R40. Från Borås tar det bara någon minut att åka till Brämhult.

Exempel på vad man kan hyra stugan till.

• Barnkalas
  • Sovsal / golvförläggning / hard floor
  • Loppis
  • Dop
  • Öppen förskola
  • Kurslokal
  • Festlokal
  • Annan föreningsverksamhet (dock ej partipolitisk verksamhet)
  • Kommunal/regional dagverksamhet
  • Företagsarrangemang

2016-10-08 12.04.03

Mer info om stugan

Huset är en enplans stuga på ca 140m2, en större hall, ett mindre rum (går enbart att hyra vid veckouthyrning), två toaletter (varav en med dusch), ett kök och en stor sal med möjlighet att duka för ca 70 personer. Stugan har genomgått en omfattande renovering 2014.

OBS!

Vi hyr bara ut till sällskap i åldern upp till 12 år (exempelvis barnkalas) eller äldre än 30 år så som fester eller liknande. Inga uthyrningar till fester i åldern 13-29 år med andra ord.

Utrustning

* Köket har en spis, micro, 2 st dubbelkaffebryggare, the-kokare, diskmaskin och 2st kyl/frys-skåp.

* Det finns tallrikar, assietter, bestick, koppar och fat för 70 personer i samma serie.

* Det finns ingen musikanläggning i stugan.

Uppvärmning

Man sätter på uppvärmningen på en knapp precis innanför entrédörren. Den värmer i ca 4 timmar. Det tar ett litet tag tills det blir varmt, elementen ska man inte röra. Det brukar räcka att sätta på en gång då det blir varmt med mycket människor.