HÖSTENS SCOUTMÖTEN 2020

• Barn och vuxna kör scouting tillsammans i vår scoutkår oavsett ålder. Ett familjeäventyr med andra ord.  🙂
    En målsman per familj medverkar alltså. Är barnet äldre än 7 år kan förälder göra andra sysslor än vara vid sitt eget barn om man vill.
  • Kläder efter väder och sittunderlag.
  • Medtag eget mellanmål (ex macka o frukt), vi tar en paus och fikar tillsammans.
  • Vi erbjuder verksamhet för Familjescout [4-7 år], Spårarscout [8-9 år] och Upptäckarscout [10-11 år].
  • Vi träffas i vår gula stuga på Flädergatan 44 om inget annat anges.
  • Alla avdelningar (åldersgrupper) träffas samma dag och tid men vi delar upp oss och är på olika platser omkring vår stuga när vi kör våra olika aktiviteter.
  • Vi har alltid gemensam samling för alla åldrar i början och slutet av mötet runt flaggstången (om vi inte samlas på annan plats).
  • Alla deltagare anmäler sig via vårt formulär. Detta för att vi ska få bidrag för våra medlemmar och som en säkerhetsåtgärd.
  • Alla medlemmar är försäkrade på våra scoutmöten.
  • Alla möten ingår i medlemsavgiften förutom hajker och läger, (se respektive möte för ev. kostnad).