Tänk på !!

• Barn och vuxna kör scouting tillsammans i vår scoutkår oavsett ålder. Ett familjeäventyr med andra ord!
  • Kläder efter väder och sittunderlag.
    Medtag eget mellanmål (ex macka o frukt), vi tar en paus och fikar tillsammans.
  • Vi erbjuder verksamhet för Familjescout [4-7 år], Spårarscout [8-9 år] och Upptäckarscout [10-11 år].
  • Vi träffas i vår gula stuga på Flädergatan 44 om inget annat anges.
  • Alla avdelningar (åldersgrupper) träffas samma dag och tid men vi delar upp oss och är på olika platser omkring vår stuga när vi kör våra olika aktiviteter.
  • Vi har alltid gemensam samling för alla åldrar i början och slutet av mötet runt flaggstången.

ANMÄLAN:  Anmälan Scoutmöte

18/1   Sjukvård

Lördag kl. 10-12

Vad är LABC, Mitella, stabilt sidoläge, HLR osv.

1/2  Utflykt

Lördag kl. 10-12

Gå på utflykt i på Sjuhäradsleden i Myråsskogen. På vägen plockar vi löv och annat vi hittar i skogen för en naturruta. De äldre (8 o äldre) fixar naturrutan av grenar mm och fixar med stormköken till våra familjescouter(4-7år).

15/2   Pulka och korvgrillning

Lördag kl. 10-12

Förhoppningsvist finns det snö, i annat fall återkommer vi med ett alternativt program.

29/2   Vintertema

14/3  ”Hitta ut”

Lördag kl. 10-12

Vandring mm på Rya Åsar. Mer info om var vi samlas kommer.

28/3   ”Hitta hem”

Lördag kl. 10-12

Vi vandrar tillbaka till stället vi var vid förra gången och kollar hur vi överlever i skogen. Rya Åsar. Mer info om var vi samlas kommer.

3 – 4/4  Övernattning

Fredag kl. 17 till Lördag kl. 10

Övernattning fredag kväll till lördag förmiddag. Sov i scoutstugan eller i vindskydd utanför.

25/4  Sankt Georgsfirande

Märkesutdelning, fika mm.

9/5   Fiska

Plats meddelas senare.

23/5  Förberedelse hajk

Lördag kl. 10-12

Allt man behöver veta om sin personliga packning och vår gemensamma packning för scoutkåren inför hajker och läger.

4 – 7/6  Vårhajk

Fredag kl. 17 till söndag kl. 11.

Vår årliga populära hajk för scoutkåren. Mer info om program och plats kommer senare.

26 – 28/6  Vårläger

Dagar och tider kommer senare

Läger anordnat av Västgöta södra scoutdistrikt som samlar ett hundratal scouter från i huvudsak Sjuhärad. På lägergården Apelhult i Rydal, Marks kommun. Mer info och anmälan kommer.

25/7 – 1/8  Sommarläger

Dagar och tider kommer senare

Läger med ett tusental scouter från i huvudsak västsverige. På den kustnära lägergården Kragenäs i Strömstads kommun. Mer info och anmälan kommer.